Vi søker kommersiell leder

Blake bygger merkevarer som utvikler byen. Vi er et byrå som leverer verdiøkende design-, reklame- og digitale tjenester. Det går mot lysere tider på flere måter, og Blake and friends skal trykke ytterligere på gasspedalen. Nå søker vi en kommersiell leder som er salgs- og forretningsorientert, nytenkende og kan bidra til å utnytte og videreutvikle byråets store og kraftige nettverk.

Blakes hovedtyngde av kunder finnes i eiendomsmarkedet og virksomheter som jobber mot dette. Det betyr mange ulike oppgaver og veldig mange muligheter.

Vi tror en kommersiell leder hos oss har erfaring fra byråarbeid og gjerne kunnskap om digitale prosesser. Alternativt har du annen relevant bakgrunn og er interessert i byråsiden, men det er viktig at du omfavner byråleveransenes bidrag til verdiskaping. Uansett må du like tempo og gjerne få raskere hjerterytme av å se gode, kreative løsninger.

I det daglige skal den kommersielle lederen bidra til at byrået når vekstambisjonene.

Du vil i samarbeid med byråets ledelse og rådgivere:

  • Generere oppdrag og inntekter på nye og eksisterende kunder
  • Vurdere mulighetene i Norden, og samarbeid med andre selskaper i Bonnier-sfæren
  • Identifisere og utvikle salg-, marked- og prisstrategier
  • Videreutvikle Blakes produkter, tjenester og tilbud
  • Identifisere og utvikle samarbeid med relevante ‘Friends’
  • Forberede og følge opp budsjetter

Som fagperson har du ordenssans, er strukturert og har en positiv innstilling til utfordringer. Du er glad i mennesker og liker å være del av et større lag. Godt humør er ingen ulempe.

Blake and friends kan tilby konkurransedyktige betingelser, en arbeidsplass med solid kompetanse, nordisk nettverk, et romslig, hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø – og smakfull lunsj.

Søknadsfrist: snarest

Kontakt Henrik Hagelsteen, daglig leder (henrik@blake.no, m: 91737394) eller styreleder Jan Erik Pedersen (janerik@estatemedia.no, m: 90158211), for spørsmål eller ytterligere informasjon.

Blake and friends er fra høsten 2020 en del av Bonnier-konsernet.