Design – BLAKE

Design

Godt design kan utgjøre selve forskjellen mellom å forsvinne i mengden og å overstråle konkurrentene. Å bygge en solid visuell identitet som representerer selskapets kjerneverdier, skaper en emosjonell forbindelse mellom deg og kundene dine.

design

Et godt og velfundert design skaper et positivt førsteinntrykk. Det kan være årsaken til at merkevaren vekker interesse, at man oppsøker den og blir kunde, og også hvorfor man fortsetter å være det. Godt design kan utgjøre selve forskjellen mellom å forsvinne i mengden og å overstråle konkurrentene. Å bygge en solid visuell identitet som representerer selskapets kjerneverdier, skaper en emosjonell forbindelse mellom deg og kundene dine.

I Blake er vi ambisiøse på vegne av kundene våre. Vår oppgave er å skape konkurransefortrinn gjennom forenkling; finne kjernebudskapet, bruke målgruppeinnsikt, skape visuell egenart og implementere identiteten i relevante kanaler. Kraften bak en sterk visuell identitet kan på sikt bidra til å øke selskapets verdi og lønnsomhet.

Vad vi levererar inom design:
Har du några frågor om design?
Kontakta Heidi
Heidi Mittun-Kjos
Art director/Kreativ ledare