Carucel Eiendom – BLAKE
Bak et lekent navn finner man et selskap med en imponerende portefølje. Vi har gitt Carucel ny visuell identitet og nytt verdiforslag – Unike opplevelser, steder som inspirerer.

BAKGRUNN

Carucel er et familieeid investeringsselskap innen eiendom, shipping og finans. Carucel brenner for å skape steder som er forfriskende annerledes og frembringer varige opplevelser. Med prosjekter fra Nusfjord Arctic Resort i nord til Oslobukta i sør representerer Carucel en imponerende portefølje av prosjekter, konsepter og investeringer. Selskapet kjennetegnes ved et personlig engasjement, der menneskene man møter er stolte av å være en del av en stor og viktig samfunnsrolle: God byutvikling.

LØSNINGENE

Selskapet hadde behov for å profesjonalisere sin visuelle identitet, i tråd med kvaliteten på det selskapet utvikler og investerer i. Selve wordmark har fått designtekniske justeringer og en ny frisk fargepalett og typografi støtter opp om selskapets verdiforslag unike opplevelser, steder som inspirerer. Dette er i tråd med den overordnede strategien om å få frem kreativiteten og samtidig soliditeten og styrken i Carucel. Disse grepene bidrar til å løfte Carucel inn i 2023 og samtidig gjøre de mer tidløse, selvsikre og visuelt gjennomførte.

Carucel_Fasade_4
Bcards2
Carucel_Totebag
style="padding-bottom: 56.25%;">
Carucel_Web_Device
Carucel_WebDesktop
Carucel_Fasade_5
Har du spørsmål?
Ta kontakt med Alexander
Alexander Bernhoft Osa
Rådgiver