Klaveness Marine – BLAKE
Klaveness Marine er et investeringsselskap grunnlagt av Torvald Klaveness i 1946, og eies i dag av andre og tredje generasjon Klaveness. Selskapet investerer kapital på fire forskjellige områder: Maritimt, Eiendom, Ny energi og Finansielle investeringer.

Det skal være en god opplevelse å komme til Klaveness. Dette lå til grunn da selskapet gjorde en betydelig oppgradering av lokalene, og raskt så de behovet for en ny nettside som representerte dem på samme vis; med kvalitet og modernitet, på en grunnmur av stolt historie.

Klaveness ønsket at et besøk på nettsiden skal være som å komme «hjem» til dem. Dermed så vi raskt at bilder fra kontorhverdagen hos Klaveness ville være en riktig og vakker visuell ramme for nettsiden. Brukeropplevelsen skal skape en varm og imøtekommende opplevelse, det er gjort tydelige valg i navigeringen og det brukes klarspråk gjennom hele siden. Gjennom tydelige visuelle valg; som bruk at custom illustrasjoner/animasjoner, taktile forløpninger, en varm fargepalett og typografi som løfter og passer til deres eksisterende logotrekk, bidrar nettsiden til en opplevelse av et profesjonelt selskap av dedikerte medarbeidere.

Klaveness_Marine_Blake_Environment
Klaveness_Marine_Illustrations_Blake
Klaveness_Marine_Environment_Photography_Blake
Klaveness_Marine_Website_Mobile_Screens_Blake
Klaveness_Marine_Employee_Portraits_Blake
Har du spørsmål?
Ta kontakt med Henrik
Henrik Hagelsteen
Daglig leder