Tjenester

Blake bygger merkevarer som utvikler byen. Gjennom erfaring og kunnskap om kommunikasjon, design, teknologi, byutvikling og norsk eiendomsbransje designer og utvikler vi selskaper, konsepter, destinasjoner og tjenester som bidrar til verdiskapning for våre kunder.

Design

Godt design kan utgjøre selve forskjellen mellom å forsvinne i mengden og å overstråle konkurrentene. Å bygge en solid visuell identitet som representerer selskapets kjerneverdier, skaper en emosjonell forbindelse mellom deg og kundene dine.

Reklame

All reklame bør handle om å vekke følelser, det er da den virker best. Våre kreatører og rådgivere har lang erfaring med å utvikle reklame- og kommunikasjonskonsepter for produkter og selskaper, styrking av etablerte merkevarers omdømme, skape salg eller flytte holdninger

Destinasjonsutvikling

Destinasjonsutvikling er det systematiske arbeidet med å utvikle en destinasjon i forhold til å skape en tydelig posisjonering, relevant innhold, attraktivitet, riktige assosiasjoner og oppfatninger. Blake har erfaring fra destinasjonsprosjekter i samarbeid med relevante fagmiljøer.

Strategi

En god strategi gir retning, forteller om mål og kunders behov. Det er en oppskrift på konkurransekraft og et fundament for gode kundeopplevelser for å skape resultater og nå forretningsmål.

Innsikt

God innsikt er viktig for å utvikle treffsikker kommunikasjon som gir resultater. Blake samarbeider med meritterte analysemiljøer som sikrer metode, feltarbeid, grundig analyse og rapportering.