Tjenester - BLAKE

Tjenester

Vi er et kreativt design- og rådgiverselskap som utvikler verdifulle merkevarer og prosjekter. Vi har bred erfaring med og kunnskap om næringsliv, byutvikling og eiendomsbransjen.

Se oversikt over flere av våre tjenester her

Vi designer og utvikler strategier, konsepter, design, destinasjoner og tjenester som skaper verdi for våre kunder. Vi forteller gjerne om hvordan vi jobber. La oss snakkes!

Design

Godt design kan utgjøre selve forskjellen mellom å forsvinne i mengden og å overstråle konkurrentene. Å bygge en solid visuell identitet som representerer selskapets kjerneverdier, skaper en emosjonell forbindelse mellom deg og kundene dine.

Strategi

Strategier kan utvikles for mange formål, som merkevare-, kommunikasjon-, design-, salg-, og teknologiutvikling. Strategier skal være et fundament for utvikling, resultater og konkurransekraft. Blake har bred erfaring med denne type arbeid.

Innsikt

God innsikt er viktig for å utvikle treffsikker kommunikasjon som gir resultater. Blake samarbeider med meritterte miljøer som sikrer metode, feltarbeid, grundig analyse og rapportering.

Destinasjonsutvikling

Å utvikle en destinasjon handler bl. a. om det systematiske markedsarbeidet som sørger for riktig kundegrunnlag, tydelig posisjonering, relevant innhold, attraktivitet, assosiasjoner og oppfatninger. Blake har erfaring fra mange destinasjonsprosjekter, gjerne i samarbeid med andre relevante fagmiljøer.

Reklame

Reklame bør handle om å vekke følelser, det er da den virker best. Våre kreatører og rådgivere har lang erfaring med å utvikle kommunikasjonskonsepter for produkter og selskaper. I Blake bidrar vi til etablering eller styrking av merkevarer, utvikler salg- eller holdningsendrende aktiviteter og gir råd om hvordan du kan ta posisjon.